Nieuwe operationeel manager

Aangenaam!

Hallo iedereen,


Graag stel ik mezelf even voor aan degene die mij nog niet kennen.

 

Ik ben Jan Speckens, de nieuwe operationeel manager bij Inzetbaar. Jaren geleden ben ik zelf werkzaam geweest via Inzetbaar in de zorg en ik heb naast Rob en Sander (voormalige eigenaren) op de groep gestaan. 

Ik herken mezelf nog steeds in het profiel van een Inzetbare. Natuurlijk bevoegd en bekwaam, maar ook een hart voor de zorg, professioneel en betrokken! Ik wil staan voor kwaliteit, het ontzorgen van onze opdrachtgevers in hun zorgvraag en samen aan een goede match werken. Er is voldoende vraag en werk te verrichten. 

 

Binnen de uitzendbranche is de toekomst en dan vooral de nieuwe wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid nog onbekend. We weten niet welke kant dat op zal gaan, wel weten we dat de vraag vanuit de zorginstellingen niet zal veranderen. 

 

Ik ga mij de komende jaren inzetten om aan de vraag van de zorginstellingen te blijven voldoen, de veranderingen die de markt brengt mee te nemen in het beleid van Inzetbaar en de expertise die wij allen hebben duidelijk over te dragen aan onze opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van de collega’s van Inzetbaar uiteindelijk beslissend zal zijn voor een verdere groei van Inzetbaar, daar ga ik volop mee aan de slag. 

 

Jan Speckens

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg

Trots op nieuwe certificatie

Inzetbaar is ISO 27001 gecertificeerd