Veelgestelde
vragen...

...over het sollicitatieproces

Je kan solliciteren op een vacature die jou aanspreekt. Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw wensen? Stuur dan een open sollicitatie in.

Om bij Inzetbaar te kunnen werken heb je een afgeronde zorggerelateerde opleiding nodig op minimaal MBO-3 niveau. Wanneer je je diploma hebt behaald ben je bij ons van harte welkom!

Gezien onze opdrachtgevers en de zwaarte van de opdrachten die zij bij ons uitzetten is het helaas niet mogelijk om bij Inzetbaar stage te lopen. Zodra je je opleiding hebt afgerond ben je van harte welkom.

Interesse om bij Inzetbaar op kantoor stage te lopen? Vraag bij recruitment naar de mogelijkheden.

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. Samen gaan we op zoek naar de functie die bij jou past.

Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wij streven er naar om binnen 7 werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

De stappen van het sollicitatieproces vind je op de pagina: Zo gaan we te werk.

Dat kan zeker. Let wel op de gestelde eisen van de vacature.

Na het verzenden van je sollicitatie ontvang je een e-mail ter bevestiging van je sollicitatie.

Check voor de zekerheid je spam/ongewenste mail. Staan wij daar niet in? Neem dan gerust even contact op met de recruiter die bij de vacature vermeld staat. De recruiter kan dan controleren of je sollicitatie is ontvangen.

Zeker, door je aan te melden voor onze jobalert word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures.

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database voor eventuele passende vacatures in de toekomst. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Policy. Op jouw verzoek kunnen wij jouw gegevens ook verwijderen uit ons systeem.

...van ZZP'ers

Als je je aanmeld als ZZP’er bij Inzetbaar regelt Inzetbaar de aanvraag van de VOG. Je ontvangt een e-mail om de VOG aan te vragen. De kopie VOG stuur je naar Inzetbaar. Het origineel is voor je eigen administratie, de kosten van de VOG worden niet vergoed.

Op basis van goedgekeurde declaraties wordt er door Inzetbaar, anderhalve week na de gewerkte dienst, op woensdag een inkoopordernummer toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Op basis van dit inkoopordernummer verstuur je de factuur. Wanneer inkoopordernummer en bedrag op de factuur overeenkomt met de order, op basis van declaratie, wordt de factuur automatisch goedgekeurd en verwerkt. 

Ja, als je nieuw start als ZZP’er is het een kwaliteitsvoorwaarde dat je Module 1 Basistraining en Module 2 Humanitaire begeleidingstechnieken volgt. Module 2 volg je daarna jaarlijks ter herhaling. De trainingen zijn opgedeeld in modules van 1 dag. Voor het volgen van de training ontvang je een vergoeding en een certificaat.

Een geldige aansprakelijkheidsverzekering. De verzekerde hoedanigheid dient te luiden: “zorgverlener”, “begeleider in de zorg”  of “sociaal pedagogisch hulpverlener”.

Nee, bij Inzetbaar betaal je geen inschrijfkosten of bemiddelingsfee.

Een kopie van je: KVK, aansprakelijkheidsverzekering, VOG, diploma, eventueel uittreksel van BIG register/ SKJ registratie en een klachtenregeling voor zzp-ers in de zorg.

Ja, je factureert aan Inzetbaar en niet rechtstreeks aan de zorginstelling. Dit betekent dat je Inzetbaar moet factureren met 21% BTW. Eventuele vrijstelling van BTW op basis van werkzaamheden (bijvoorbeeld BIG-registratie) wordt niet geaccepteerd. 

Uitzondering hierop is als je gebruik maakt van de kleineondernemersregeling (KOR), dit kan je aangeven bij inschrijving.

Inzetbaar werkt met een overeenkomst van tussenkomst.

Iedere 7de en 21ste van de maand worden de facturen die goedgekeurd zijn op basis van een betalingstermijn van 30 dagen uitbetaald.

...over werken als uitzendkracht

Voor je inschrijving willen we je legitimatiebewijs en originele diploma zien en daarnaast hebben we je loonbelastingverklaring en originele VOG nodig.

Als je je aanmeld als uitzendkracht bij Inzetbaar regelt Inzetbaar de aanvraag van de VOG. Je ontvangt een e-mail om de VOG aan te vragen. De originele VOG stuur je naar Inzetbaar.

Ja, na 36 gewerkte uren krijg je de kosten van de VOG vergoed.

Je wordt ingeschaald in de GHZ cao op basis van je opleiding en ervaringsjaren. Als je bij een instelling met een andere cao, bijvoorbeeld GGZ, gaat werken ontvang je de inschaling van deze cao. 

Het loon wordt per week uitbetaald.

Ja, na 26 gewerkte weken word je aangemeld bij het Stipp pensioen.

De NBBU-cao voor Uitzendkrachten is van toepassing op de inschrijving en de eventuele uitzendovereenkomst(en) tussen jou en Inzetbaar.

Bij Inzetbaar vinden wij training van onze medewerkers onmisbaar, daarom hebben we een eigen trainingsprogramma dat onze medewerkers goed voorbereidt op hun werk in de zorg. Als je nieuw start volg je de Module 1 Basistraining en Module 2 Humanitaire begeleidingstechnieken. Module 2 volg je daarna jaarlijks ter herhaling. De trainingen zijn opgedeeld in modules van 1 dag. Voor het volgen van de training ontvang je een vergoeding en een certificaat. Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan kennis- en inspiratiesessies en intervisie (module 3). En ontvang je een inlog voor de Online Academy, hierdoor krijg je toegang tot meer dan 300 trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, zorg en welzijn en nog veel meer.