fbpx

Jan

Ik ben Jan Speckens, de operationeel manager bij Inzetbaar. Jaren geleden ben ik zelf werkzaam geweest via Inzetbaar in de zorg en ik heb naast Rob en Sander (voormalige eigenaren) op de groep gestaan.


Ik herken mezelf nog steeds in het profiel van een Inzetbare. Natuurlijk bevoegd en bekwaam, maar ook een hart voor de zorg, professioneel en betrokken! Ik wil staan voor kwaliteit, het ontzorgen van onze opdrachtgevers in hun zorgvraag en samen aan een goede match werken. Er is voldoende vraag en werk te verrichten.

Binnen de uitzendbranche is de toekomst en dan vooral de nieuwe wet en regelgeving omtrent flexibele arbeid nog onbekend. We weten niet welke kant dat op zal gaan, wel weten we dat de vraag vanuit de zorginstellingen niet zal veranderen. 


Ik ga mij de komende jaren inzetten om aan de vraag van de zorginstellingen te blijven voldoen, de veranderingen die de markt brengt mee te nemen in het beleid van Inzetbaar en de expertise die wij allen hebben duidelijk over te dragen aan onze opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van de collega’s van Inzetbaar uiteindelijk beslissend zal zijn voor een verdere groei van Inzetbaar, daar ga ik volop mee aan de slag. 

Telefoon: (+31) 6 279 90 900

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.