Inzetbaar met
hart voor de zorg

Inzetbaar is een uitzend- en detacheringsbureau in de zorgsector. We zijn dé verbinder tussen zorginstellingen en zorgprofessionals. 

 

Wil jij aan de slag als zorgprofessional of ben je een opdrachtgever? 

Wij helpen jou de juiste plek in de zorg te vinden, van losse diensten tot langdurige opdrachten. Bij Inzetbaar ben je altijd verzekerd van een een professioneel en gespecialiseerd uitzendbureau met unieke en interessante opdrachtgevers. 

 

Inzetbaar is NEN 4400-01 gecertificeerd en dus in het bezit van het SNA Keurmerk (Stichting Normering Arbeid). Een belangrijk keurmerk dat ons en onze zorgprofessionals zekerheid garandeert.

 

Goed om te weten is dat we bij Inzetbaar geen handelingskosten, inschrijfkosten of fee vragen. Het enige wat wij van jou vragen is professionaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid. En dat kun je ook van ons verwachten!

 

Onze beloften

Wij vinden voor jou de juiste zorgprofessional, van losse diensten tot langdurige opdrachten. Bij Inzetbaar ben je altijd verzekerd van een professioneel en gespecialiseerd uitzendbureau met kundige en ervaren zorgprofessionals. 

 

Inzetbaar is NEN 4400-01 gecertificeerd en dus in het bezit van het SNA Keurmerk (Stichting Normering Arbeid). Een belangrijk keurmerk dat ons en onze opdrachtgevers zekerheid garandeert.

 

Inzetbaar is daarnaast ook aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Dit bewijst dat wij een betrouwbare partner zijn, die voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

 

Onze beloften

Hoe werkt het?

1

Stuur ons je sollicitatie

Je leest een vacature op onze website en denkt: “Hé, dat klinkt als een baan die bij me past.” Je kunt vervolgens gemakkelijk solliciteren via de sollicitatiebutton. Vul je contactgegevens in, voeg je cv erbij en versturen maar. Even later krijg je een e-mail: we bevestigen dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen. Ook daarna hoef je niet lang op ons te wachten. Binnen 5 werkdagen bekijken we je sollicitatie en nemen we contact met je op. 

2

Telefonische intake

Wij lezen jouw sollicitatie met plezier en zijn benieuwd naar wie je bent, daarom bellen we je voor een telefonische intake. Zo kunnen we elkaar de eerste belangrijke vragen stellen. Zien we een match? Dan gaan we samen naar een volgende stap.

3

Laten we kennis maken

Het is tijd om echt kennis te maken, daarom nodigen we je uit voor een persoonlijke afspraak op ons kantoor of via een online videogesprek. Zo leren we je beter kennen. Dit is voor jou ook de kans om ons al je vragen te stellen. We geven overal een eerlijk antwoord op, want zo zijn we.

4

Contact met jouw referentie

We hebben ondertussen een beter beeld van je gekregen, maar zijn ook benieuwd naar wat anderen van je vinden. Daarom bellen we met een referentie die jij hebt aangedragen. Zo horen we de goede verhalen over jouw werk uit eerste hand.

5

Klikt het? Dan gaan we op zoek naar jouw nieuwe werkplek! 

Ben je nog steeds net zo enthousiast over ons als wij over jou? Dan gaan wij je inschrijven bij Inzetbaar! Daarvoor vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG) voor je aan. Welke opdrachtgever je vervolgens ook kiest, werken bij Inzetbaar zorgt voor afwisseling, werkplezier en een verbreding van je horizon!

Onze diensten

1

Adhoc plannen

Soms is er door omstandigheden ineens een tekort aan zorgpersoneel. Wij staan klaar om dit voor jou op te lossen! Onze Intercedenten zoeken onmiddelijk een passende zorgprofessional die je team kan komen versterken.

2

Detacheringen

Het kan zijn dat er behoefte is om zorgprofessionals in te zetten voor een langere periode, bijvoorbeeld om de continuïteit van de zorg voor de cliënten te garanderen. Wij hebben direct gekwalificeerd zorgpersoneel klaar staan om aan de slag te gaan voor langere tijd. 

3

1-op-1 begeleiding

Op een woongroep kan één cliënt soms specifieke begeleiding nodig hebben, zodat er op de gehele groep meer rust ontstaat. Wij bieden zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in 1-op-1 begeleiding.

4

Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon kan een belangrijk onderdeel van een organisatie zijn. Een goed vertrouwenspersoon helpt een medewerker wanneer die zich niet prettig voelt op de werkvloer. Inzetbaar heeft speciaal opgeleide vertrouwenspersonen in dienst waar jouw medewerker eenvoudig terecht kan voor hulp in elke vertrouwenskwestie. 

5

Opvang & nazorg

Medewerkers kunnen tijdens hun werkzaamheden indrukwekkende situaties meemaken. Om hen de juiste psychologische begeleiding te geven, heeft Inzetbaar een speciaal opgeleid opvang & nazorg team. Zij helpen medewerkers om een ingrijpende gebeurtenis goed te verwerken.

6

Crisisteams

Soms komt het voor dat een zorgteam niet lekker loopt. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij hierin graag. Is er behoefte aan een compleet ander team? Dan stellen wij een team van gekwalificeerde zorgprofessionals samen die jou kunnen ondersteunen.

Goed om te weten

Bij Inzetbaar vinden wij training van onze medewerkers onmisbaar, daarom hebben we een eigen trainingsprogramma dat onze medewerkers goed voorbereidt op hun werk in de zorg. De trainingen hebben tot doel:

 • De kwaliteit van de zorg te verbeteren. Met onze Basistraining leert iedere medewerker onder andere de theorie over agressie en de-escalerend handelen en de actuele regel- en wetgeving.
 • De veiligheid van de medewerker en cliënt te waarborgen. Deze trainingen gaan over: “Wat is agressie? Wat doet het met je? Hoe kan ik reageren om escalatie te voorkomen?”. Deze trainingen worden verzorgd door trainers die gecertificeerd zijn voor Kudding train-de-trainer fysiek en verbaal. 
 • Om persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers te stimuleren vinden er per jaar ook meerdere kennis- en inspiratiesessie plaats.

Daarnaast verzorgen wij jaarlijks meerdere intervisies waarbij medewerkers samenkomen en hun eigen casus meenemen om te bespreken. Zo bieden ze elkaar nieuwe inzichten en inspiratie.

Bij Inzetbaar heb je echt de volledige regie over je eigen agenda. Je hebt de vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Wil je geen tijdrovende en vaak frustrerende acquisitie plegen? Door samen te werken met Inzetbaar bespaar je tijd. Inzetbaar heeft een lange geschiedenis binnen het zorgland. Hierdoor hebben wij een breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren. Zo zorgen wij ervoor dat jij werk kunt doen dat jouw zorghart goed ligt. 

 

4 dingen die belangrijk zijn voor jou als ZZP’er: 

 

 •  Klachtenregeling voor ZZP-ers in de zorg: Als ZZP’er in de zorg ben je verplicht te voldoen aan de wet Wkkgz. Deze wet is er om ervoor te zorgen dat cliënten zich goed gehoord voelen. Daarnaast is de intentie dat er openheid wordt gegeven over klachten en dat de kwaliteit van de zorg verbetert. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij als ZZP’er bent aangesloten bij een klachtenportaal.
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: Werken in de zorg brengt onzekerheden en risico’s met zich mee. Als zorgverlener wil jij natuurlijk goede zorg leveren, maar het kan ook mis gaan. Zorg dus voor een goede verzekering met de juiste dekking! 
 • VOG: jij verleent je zorg aan cliënten van een zorginstelling of direct aan cliënten. Dan ben je verplicht om over een geldig VOG te beschikken. Aan een VOG is een geldigheidsduur verbonden. Deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden. 
 • Uittreksel Handelsregister (KvK): we willen graag weten met wie we een samenwerking opstarten. Met een uittreksel Handelsregister krijgen wij inzicht over je bedrijf. Een digitaal gewaarmerkte uittreksel niet ouder dan 3 maanden zal aangeleverd moeten worden tijdens de inschrijfprocedure. 

Het is mogelijk om als ZZP’er bij Inzetbaar te werken op basis van tussenkomst of bemiddeling. Bij tussenkomst is Inzetbaar je opdrachtgever en factureer je direct aan Inzetbaar. Bij bemiddeling is de instelling je opdrachtgever en factureer je aan de instelling. Bij beide zorgt Inzetbaar voor een geschikte match.

Weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem contact op met recruitment

Kijk bij onze FAQ.

Goed om te weten

 • GGZ-instellingen
 • Forensische zorginstellingen
 • Gehandicaptenzorg
 • Jeugdzorginstelling
 • Justitiële (Jeugd) instellingen
 • TBS klinieken
 • Verslavingszorg
 • Ziekenhuizen
 • Sociaal Werk
 • Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg
 • Groepsbegeleiders
 • Sociotherapeuten
 • Forensische therapeutisch werker
 • Verpleegkundige (psychiatrisch)
 • Ambulant begeleider 
 • Pedagogisch medewerkers
 • Persoonlijk begeleiders
 • Maatschappelijk werkers
 • Gedragswetenschappers
 • Teamcoach-/leiders
 • Manager Zorg
 • Helpende +
 • Verzorgende (IG)

Een samenwerking met Inzetbaar betekent continuïteit en het ontzorgen van de werkvloer met gekwalificeerde zorgprofessionals.

Inzetbaar is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Als lid van de NBBU moeten wij voldoen aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor Uitzendkrachten. 

Ook is Inzetbaar NEN 4400-01 gecertificeerd en dus in het bezit van het SNA Keurmerk (Stichting Normering Arbeid). 

Hierdoor weet je zeker dat je met een gerust hart kan rekenen op onze zorgprofessionals!

 

Bij Inzetbaar vinden wij training van onze medewerkers onmisbaar, daarom hebben we een eigen trainingsprogramma dat onze medewerkers goed voorbereidt op hun werk in de zorg. De trainingen hebben tot doel de kwaliteit van de zorg te verbeteren, de veiligheid van de medewerker en cliënt te waarborgen en de  persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. Goed voor hen, voor onze opdrachtgevers en voor cliënten.   

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers. Bij een ongeval is een BHV’er de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De cursus bedrijfshulpverlener wordt verzorgd door ons moederbedrijf G4S.

 

Tijdens deze cursus leer je over het alarmeren van werknemers, het evacueren in noodsituaties, het beperken en bestrijden van brand, alarmeren van en samenwerken met hulpverleningsorganisaties, het verlenen eerste hulp, reanimeren en AED gebruiken. De instructeurs zijn geaccrediteerd door de Nederlandse Reanimatie Raad en het Oranje Kruis.

In samenwerking met ons moederbedrijf G4S kan Inzetbaar diverse diensten aanbieden:

 

 • Elektronisch toezicht

G4S kan ondersteunen bij het elektronisch toezicht door het leveren van materialen en het opvolgen van alarmmeldingen.

 

 • Risico Inventarisatie

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers. Vanuit een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kun je een plan van aanpak formuleren om gestructureerd de risico’s binnen jouw organisatie aan te pakken. Zo kan je de kans op arbeidsgerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tot een minimum beperken. G4S kan ondersteunen in het opmaken van de RI&E.

 

 • Zorgbeveiliger

Een patiënt of cliënt in een ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling moet naast de zorg voor zijn gezondheid en welzijn ook kunnen rekenen op optimale veiligheid. Door het open karakter van zorginstellingen is het belangrijk dat je een totaaloplossing inzet. Daarmee weet je namelijk zeker dat de beveiliging en veiligheid tot in de puntjes geregeld zijn. G4S kan je helpen bij een uitstekende beveiliging van jouw zorginstelling met een zorgbeveiliger. 

Deze zorgprofessionals gingen je voor