Op zoek naar
de juiste zorgprofessional?

Inzetbaar is al 20 jaar een specialistisch uitzendbureau in de zorg- en welzijnssector. Dat geeft ons de ervaring en kennis om een zorgprofessional te vinden die perfect aansluit op jouw zorgvraag, of het nu gaat om een enkele dienst of langere detachering.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Onze expertise

We zijn goed in het vinden van de juiste zorgprofessionals voor iedere zorgvraag. We kijken namelijk naar de behoeften van de zorginstelling en zoeken daarbij de juiste oplossing. Maar naast reguliere detachering, bieden we ook oplossingen voor specifieke zorgvragen. 

Medewerkers kunnen tijdens hun werkzaamheden indrukwekkende situaties meemaken. Om de betrokken medewerkers de juiste psychologische begeleiding te geven en ervoor te zorgen dat zij hier adequaat om mee kunnen gaan, heeft Inzetbaar een speciaal opgeleid opvang & nazorg team.

Uit onderzoek en ervaring blijkt het volgende: trauma’s, escalaties en indrukwekkende situaties moeten ‘zakken’. Dit betekent dat de medewerker in eerste instantie niet altijd bewust is van de impact van het incident. Zodra de medewerker zich in zijn of haar vertrouwde en veilige thuissituatie bevindt, begint de verwerking. 

De eerste 24 uur na het incident blijft de leidinggevende het eerste aanspreekpunt voor de medewerker en zijn of haar thuisfront. 24 uur na het incident neemt ons Opvang en Nazorg team contact op met de medewerker om het incident te bespreken en de mogelijke hulpvraag te inventariseren. 

Medewerkers zijn na een ingrijpende gebeurtenis in professionele handen en worden ondersteund in de verwerking van het incident. De organisatie wordt hiermee ontzorgt en de medewerker krijgt de juiste nazorg.

Op een woongroep kan één cliënt soms specifieke begeleiding nodig hebben, zodat er op de gehele groep meer rust ontstaat. Wij bieden zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in 1-op-1 begeleiding. 

Het kan zijn dat er behoefte is om zorgprofessionals in te zetten voor een langere periode, bijvoorbeeld om de continuïteit van de zorg voor de cliënten te garanderen. Wij hebben direct gekwalificeerd zorgpersoneel klaar staan om aan de slag te gaan voor langere tijd. 

Zelfstandige zorgprofessionals kunnen op basis van tussenkomst of op basis van bemiddeling ingezet worden bij jouw organisatie. Op basis van bemiddeling kan Inzetbaar ondersteuning bieden in de dienstverlening, zoals de ZZP-facturatie en de overeenkomsten. 

Als werkgever ben je volgens de Arbowet verplicht om psychosociale arbeidsbelasting te voorkomen. Werkgevers moeten hiervoor een beleid opstellen en uitvoeren. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan een belangrijk onderdeel van dit beleid zijn. 

Een goed vertrouwenspersoon helpt een medewerker wanneer die zich niet prettig voelt op de werkvloer. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals pesterijen, geweld, discriminatie of seksuele intimidatie, maar ook hoge werkdruk of stress. Dit kan ernstige psychische en lichamelijke klachten veroorzaken, wat kan leiden tot (langdurig) ziekteverlof van een medewerker. 

Inzetbaar heeft speciaal opgeleide vertrouwenspersonen in dienst. Wij zijn de externe partij waar jouw medewerker eenvoudig terecht kan voor hulp in elke vertrouwenskwestie. 

Soms komt het voor dat een zorgteam niet lekker loopt. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij hierin graag. Is er behoefte aan een compleet ander team? Dan stellen wij een team van gekwalificeerde zorgprofessionals samen die jou kunnen ondersteunen.

Soms is er door omstandigheden ineens een tekort aan zorgpersoneel. Wij staan klaar om dit voor jou op te lossen! Onze Intercedenten zoeken onmiddelijk een passende zorgprofessional die je team kan komen versterken.

Jouw vacature(s) op Inzetbaar?

Mail naar info@inzetbaar.nl, bel 088-272 8560 of vul ons contactformulier in.

Onze kwaliteitsgarantie

Trainingsprogramma

Bij Inzetbaar vinden wij training van onze medewerkers onmisbaar, daarom hebben we een eigen trainingsprogramma. Ons doel is de kwaliteit van de zorg verbeteren, de veiligheid van de medewerker en cliënt waarborgen en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers stimuleren. Goed voor hen, voor onze opdrachtgevers en voor cliënten. 

Keurmerk

Inzetbaar is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Als lid van de NBBU moeten wij voldoen aan de juiste toepassing van de NBBU-cao voor Uitzendkrachten. 

 

Ook is Inzetbaar NEN 4400-01 gecertificeerd en dus in het bezit van het SNA Keurmerk (Stichting Normering Arbeid).

 

Heb jij hart voor de zorg?

De samenwerking met G4S geeft ons de mogelijkheid om aanvullende diensten aan te bieden, 

zoals elektronisch toezicht, risico inventarisatie en zorgbeveiliging