Met hart voor
de zorg

Inzetbaar begon ruim 20 jaar geleden als specialistisch uitzendbureau met hart voor de zorg, en dat zijn we nog steeds. Iedere dag matchen we met plezier de juiste zorgprofessionals aan onze opdrachtgevers. 

Onze mensen

“Het werken bij Inzetbaar sprak mij enorm aan. Een organisatie waar ruimte is voor diversiteit en waar je jezelf kan en mag zijn. Duidelijke communicatie, transparantie, en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Kortom een professionele organisatie waar je weet waar je aan toe bent.”

George
"Werken met mensen is afwisselend en dat er van beide kanten iets geleerd kan worden. Het grootste compliment is als een cliënt, patiënt of jeugdige naar je toe komt en zegt dat het een leuke dag was en hoopt dat je snel weer komt."

Lisette
"Ik vind het leuk om voor Inzetbaar te werken, om zo nu en dan ergens een gat in een rooster op te vullen en dan aan het eind van de dienst terug te horen dat je van toegevoegde waarde was."

Martijn
"Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress, hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie."

Mehdi

Werken bij Inzetbaar

Rob vertelt over zijn ervaringen als zorgverlener via Inzetbaar. 

Video afspelen

Onze waarden

Onze missie en visie

Visie:

Groeien door kwaliteit aan te trekken en uit te stralen. 

 

We blijven onderscheidend door de optimale inzet van de kwaliteiten van de zorgprofessionals én door deze goed af te stemmen op de vraag van de cliënt en/of instelling. Door het delen van kennis en opgedane ervaringen, zullen we instellingen blijven informeren en adviseren en de zorgprofessionals blijven trainen om kwaliteit te garanderen. Door onze authentieke en vooral persoonlijke dienstverlening creëren we een blijvende binding met instellingen en zorgprofessionals om zo altijd een goede match te kunnen maken en de cliënt en/of patiënt optimaal te kunnen ondersteunen.
Missie:Dé samenwerkingspartner zijn voor zorginstellingen in Nederland, om zo de kwaliteit van zorg te garanderen voor patiënt, cliënt, de zorgprofessionals en de instellingen.

Onze geschiedenis

Werken bij Inzetbaar

Inzetbaar bestaat uit een hecht team van collega’s die graag successen met elkaar vieren. Dat is onze kracht. Dat betekent overigens niet dat er nooit iets mis gaat. Maar ook die dingen delen we met elkaar. Zo creëren we ruimte voor ontwikkeling, eigen inbreng en onderzoek.

Wij vinden dat je op de werkvloer jezelf moet kunnen zijn, want dan haal je het beste uit jezelf. Met de vrijheid die daarbij komt, heb je de mogelijkheid om je eigen droombaan te creëren. We zorgen natuurlijk ook voor een goed salaris, inclusief eindejaarsbonus, laptop en smartphone. Ook kun je altijd een auto van de vestiging gebruiken. Wil jij onderdeel worden van dit team? Kijk nu of er een interne vacature voor jou is!