fbpx

Wendy

Samen met mijn man, zoontje (2013) en dochtertje (2015) woon ik in Waddinxveen, hier wonen wij al heel ons leven. We proberen in onze vrije tijd zoveel mogelijk leuke dingen te doen of te relaxen.

Ik hou ontzettend veel van het strand en het bos, daar ben ik heel graag. Daarnaast is fotografie echt een hobby, mijn camera gaat vrijwel altijd mee.

Per toeval ben ik in september 2017 bij Inzetbaar terechtgekomen in de functie van Intercedent. Sinds 2020 heb ik intern de overstap gemaakt naar mijn huidige functie. Ik zit helemaal op mijn plekje en ik leer nog iedere dag. We hebben een fijn team, een lolletje op z’n tijd en werken keihard. Wat zo fijn is aan ons team is dat wij echte “mensen-mensen” zijn.

Telefoon: ​(+31) 88 447 85 73

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.