fbpx

Rolf

Vanaf 2017 werk ik met veel plezier met de focus op ICT bij Inzetbaar. Bezig zijn met het continu verbeteren van onze systemen is de uitdaging die mij voldoening en energie geeft.

 

Naast mijn passie voor Inzetbaar waar ik met veel plezier werk, is mijn tweede grote passie de sportverzorging en het geven van sportmassages. Als sportmasseur, maar ook als verzorger bij de selectie van de plaatselijke voetbalclub. Om mijn conditie op peil te houden, loop ik graag een rondje hard. Af en toe schrijf ik mezelf in voor een wedstrijd, vooral in de regio. Dit heeft ook te maken met mijn taak als verzorger bij de selectie van mijn voetbalclub en de tijd die ik daarvoor nodig heb.

 

Telefoon: ​(+31) 88 447 85 73

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.