fbpx

Marianne Damen

Hi collega’s, ik ben Marianne en ben 21 november 2023 begonnen als Vestigingsmedewerker bij Inzetbaar. Inmiddels ben ik overgestapt naar de afdeling Recruitment, omdat ik graag meer contact met mensen wilde en het mij erg aansprak om kennismakingsgesprekken te gaan doen met zorgprofessionals.

Ik ben een trotse mama van een dochter van 16 jaar. In mijn vrije tijd hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden, gezellige etentjes, weekendjes weg en met mijn dochter mee naar wedstrijden met haar paard. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan het succes van Inzetbaar ­čęÁ

Telefoon: 088 447 2903

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.