fbpx

Mandy

Mijn naam is Mandy en ik ben in januari 2022 bij Inzetbaar komen werken. Ik ben geboren en getogen in Zoetermeer. Tussendoor heb ik wel even een uitstapje gemaakt naar Rijswijk, maar toen mijn man en ik een huis gingen kopen wilde ik graag weer terug. In september 2021 ben ik moeder geworden van mijn lieve zoontje Mason, dus tegenwoordig zijn we gezellig met zijn drietjes en daar geniet ik enorm van!

 

Je kunt mij een behoorlijk bezige bij noemen. Naast mijn werk bij Inzetbaar ben ik namelijk ook (beginnend) fotograaf en zit ik in het bestuur van een cheerleading vereniging in Zoetermeer. Ook ben ik coach van het juniorenteam en dans ik zelf nog mee. Cheerleading is voor mij dus niet zomaar een sport, maar echt een groot onderdeel van mijn leven. Het heeft me ook veel mooie ervaringen gebracht. Zo zijn we drie keer Nederlands Kampioen geworden en ben ik zelfs twee keer naar Amerika geweest voor een WK!

 

Dat reizen is ook een passie van me en dit is dan ook de reden dat ik Toeristisch Management heb gestudeerd. Voordat ik bij Inzetbaar kwam heb ik bijna vijf jaar in de reisbranche gewerkt, bij een specialist voor maatwerkreizen naar zuidelijk Afrika. Uiteindelijk werd het voor mij toch tijd voor iets anders. Ik vond het wel belangrijk om weer iets te gaan doen waarmee ik mensen blij kan maken, daar haal ik namelijk veel voldoening uit. Bij Inzetbaar voelde ik me meteen op mijn plek. Voornamelijk het feit dat persoonlijke aandacht zo belangrijk is past goed bij mij.
Na bijna twee jaar op de afdeling Detachering heb ik in oktober 2023 de overstap gemaakt naar Recruitment en ben ik dus echt naar de voorkant verplaatst. Eén van de leukste dingen van mijn werk vind ik de gesprekken met zorgprofessionals en om ieders persoonlijke verhaal te horen. Wie weet spreken wij elkaar ook een keer en dan vertel ik je graag meer over Inzetbaar!

 

Telefoon: ​(+31) 6 200 912 42

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.