fbpx

Jennifer Kemmers-Kruis

Hi! Ik ben Jennifer en werk sinds juni als Intercedent bij Inzetbaar.

Ik heb ruim tien jaar in verschillende administratieve functies gewerkt, waarbij ik de laatste jaren vooral als Office Manager actief was. Dit begon na een tijdje toch eentonig te worden en ik merkte dat ik iets miste. Daarom ben ik heel blij dat ik nu een functie heb gevonden waarbij ik veel persoonlijk contact heb met zowel klanten als ZZP’ers en uitzendkrachten.

In mijn vrije tijd doe ik graag iets met mijn gezin. Ik vind het heerlijk om met mijn man en twee zoontjes iets te ondernemen. In de dierentuin zijn de olifant en giraf favoriet, en in de speeltuin is de glijbaan het leukst. Thuis spelen we vaak met autootjes, wat de kinderen erg blij (en druk!) maakt. En als zij blij zijn, ben ik dat ook. Ik verwen ze graag met nieuwe outfits of speelgoed, want er is altijd wel plek in de kast voor iets nieuws.

Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen en samen te werken bij Inzetbaar. Tot snel!

Telefoon: +(31)6 25677183

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.