fbpx

Els van Bussel

Ik ben geboren in Nijmegen, op mijn achttiende ben ik op kamers gegaan in Utrecht voor mijn studie Fysiotherapie. Na het afronden van de opleiding heb ik een aantal jaar in een particuliere praktijk gewerkt in combinatie met een ZMLK school als fysiotherapeut. 

 

Inmiddels alweer een tijd woonachtig in Woudenberg. Ik ben een gelukkige moeder van twee kinderen, die inmiddels het huis al hebben verlaten. Wij doen nog steeds veel dingen samen zoals bowlen, spelletjes en gezellig samen eten. Mijn ontspanning vind ik in een potje Wordfeud, Codycross of gewoon lekker met pen een kruiswoordpuzzel maken.

 

Na een aantal jaar moeder en huisvrouw te zijn, begon het toch weer te kriebelen om weer aan de slag te gaan. In 2001 ben ik begonnen in de thuiszorg, ik kwam daar al snel op de planning terecht, toen nog gewoon op een excell sheet ;-). Dus ja, ik zit al 20 jaar in het planners vak en ik blijf het tot op de dag van vandaag leuk vinden. Het dagelijks contact met de medewerkers en klanten blijft mij energie geven.

 

Sinds 2016 werk ik bij Inzetbaar. Ik werk hier met veel plezier en heb leuke collega’s. Voor mij blijft de planning een uitdaging om iedereen op de juiste plek te krijgen en de klanten snel te helpen, zodat iedereen tevreden is. Jullie komen, tot aan mijn pensioen, niet meer van mij af. 

 

Telefoon: (+31) 6 231 05 656

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.