fbpx

Caroline Schwing

Na aan de Universiteit Leiden de opleiding tot Arbeids en Gezondheidspsycholoog te hebben afgerond, heeft werken met mensen en het vinden van de voor hen juiste match op de werkvloer al op verschillende eerdere werkplekken mijn aandacht gehad. Het geeft mij in het algemeen veel voldoening om mensen te matchen en te begeleiden met en binnen hun werkzaamheden. Ik streef ernaar om, voor zover de situatie het toelaat, zoveel mogelijk persoonlijk contact te hebben en vooral te kijken naar het menselijke aspect achter arbeid. Dat iemand zich gewaardeerd en op zijn plek voelt op haar of zijn werkplek is voor mij een prioriteit.

In mijn vrije tijd hou ik van reizen, nieuwe steden en landen ontdekken, koken en ben ik als hobby bezig met het volgen van verschillende cursussen over wijn.

Telefoon: (+31)6 25393914

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.