Zorgprofessional George aan het woord

Werken voor Inzetbaar als zelfstandige zorgprofessional.

Deze week delen wij graag weer een verhaal uit het werkveld, geschreven door één van onze zorgprofessionals George. Na jaren voor het Ministerie van Justitie & Veiligheid te hebben gewerkt in diverse functies, heeft hij in februari 2023 besloten om als zelfstandige zorgprofessional te gaan werken. Na diverse gesprekken met collegae kwam hij terecht bij Inzetbaar. Lees hier hoe hij dit ervaart!

Het werken bij Inzetbaar sprak mij meteen enorm aan. Duidelijke communicatie, transparantie en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Een bureau waar ruimte is voor diversiteit en waar je jezelf kan en mag zijn. Kortom een professionele organisatie waar je weet waar je aan toe bent.

Als ervaren zorgprofessional kom ik bij diverse instellingen. Steeds doe je weer een nieuwe ervaring op, bijvoorbeeld hoe een cultuur is binnen de instelling, over de samenwerking in teams, et cetera. Je neemt van elke instelling wat mee en kan dit bij een volgende opdracht weer inzetten. Als professional leer je je expertise in te zetten om bruggen te bouwen tussen de diverse disciplines en je doelgroep, zonder eenieder tekort te doen. Soms word je ook bekeken als een zorgprofessional die veel geld verdient. Die gedachte neem ik weg naarmate ik in gesprek ga en uitleg geef wat er allemaal komt kijken bij het werken als ZZP’er.

Eén van de meest waardevolle aspecten van werken in de zorg is de kans om een verschil te kunnen maken in het leven van mensen op emotioneel en persoonlijk niveau. Dit doe ik vanuit liefde, hoop en betrokkenheid. Als zorgprofessional bied je niet alleen een luisterend oor, maar delen we ook een lach en een traan met de cliënt.

Met geduld en een lange adem probeer ik op iedere dienst weer een connectie aan te gaan met mijn cliënten. Persoonlijke aandacht vind ik hierin heel belangrijk. Doordat dit ook een kernwaarde is van Inzetbaar, is dit voor mij de ideale samenwerkingspartner!

Wil je meer weten over de mogelijkheden om samen te werken met Inzetbaar? Lees meer over hoe wij te werk gaan. Of neem een kijkje bij onze vacatures!

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg