“Zorgmarkt in transitie: Waarom Inzetbaar kiest voor persoonlijke selectie boven geautomatiseerde matching”

De zorgmarkt verandert en versnelt.

 

 

 

Steeds vaker horen wij dat de selectie van ZZP-ers voor bepaalde opdrachten wordt uitgevoerd door systemen. Dit gebeurt op basis van de invoer van competenties door de ZZP-er of het bureau. Meestal betaalt de ZZP-er aan het bureau ook een maandelijkse fee om ingeschreven te mogen staan om zelf op opdrachten te mogen reageren. De ZZP-er schrijft zichzelf in en het systeem “kiest” op basis van de competenties welke opdrachten de ZZP-er te zien krijgt. 

Bij Inzetbaar B.V. vragen we geen maandelijkse fee om ingeschreven te staan en laten we het systeem ook niet kiezen welke opdrachten passend zijn! Aan de andere kant geven we ook geen garantie voor een opdracht. Het gaat voor ons echt om de juiste zorgprofessional op de juiste plek te krijgen, waarin we kijken naar de competenties van de zorgprofessional en de cultuur van de opdrachtgever. Iedereen is welkom, mits je voldoet aan onze eisen qua werkervaring, opleiding en verzekering. Onze professionals werken namelijk op de meest uiteenlopende functies en om veiligheid en kwaliteit te garanderen, is er een bepaalde mate van kennis en ervaring nodig.

 

Als er een juiste klik is op competenties en cultuur, werkt iedereen prettiger. Jij voelt je sneller welkom, je collega’s zien je sneller als teamlid en kunnen dan echt op je bouwen en de teamleider ziet sneller je expertise en betrokkenheid. Maar het allerbelangrijkste en de absolute echte reden dat wij persoonlijk selecteren en dit niet door een systeem laten doen is natuurlijk de cliënt. Op het moment dat jij past bij de normen en waarden van de zorginstelling en het team waarmee je werkt, zal de cliënt dat voelen en sneller vertrouwen hebben in de zorg die jij geeft! Dat vertrouwen is voor ons het allerbelangrijkste, zodat de cliënt daadwerkelijk centraal staat in onze dienstverlening.

 

Onze slogan zegt het al: Inzetbaar verbindt mens en zorg! Dus in plaats van het systeem voor ons te laten werken, staan wij voor persoonlijk contact met onze zorgprofessionals om de juiste zorg te kunnen bieden.

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg