Inzetbaar on tour

Op bezoek bij klanten door het hele land

Wij vinden het belangrijk om regelmatig de locaties te bezoeken waar wij zorgpersoneel inzetten. Niet alleen om de samenwerking te evalueren, maar ook om de opdrachtgevers steeds beter te leren kennen. Door vaak langs te gaan op locatie, de sfeer te proeven en persoonlijke gesprekken te voeren, ben je pas echt goed op de hoogte van alle ins en outs. Dit helpt weer bij het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en zorgprofessional. Uiteraard zijn deze bezoeken ook gewoon heel erg leuk om te doen! 

 

De afgelopen maanden is Mandy het halve land doorgereisd, van Den Dolder tot aan Tilburg en van Haarlem tot aan Rotterdam. Zelfs een flink pak sneeuw hield onze Inzetbaar auto niet tegen ;-). 

Het bezoek dat toch het meeste bij is gebleven, is die aan één van onze opdrachtgevers in Den Haag. Op deze locatie verblijven mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, maar ze zijn ook gespecialiseerd in revalidatie en wonen voor mensen die uit een coma zijn gekomen met een laagbewuste toestand. Er wordt high-care zorg, begeleiding en behandeling geboden. Deze opdrachtgever zet zich in voor een zinvol bestaan van hun cliënten en hun familie, waarbij ze echt kijken naar wat er nog wél kan. Op de locatie is een dagactiviteitencentrum met een uitgebreid programma. Ook mensen met NAH uit de buurt die thuis wonen, kunnen hier dagactiviteiten volgen.  

Dankzij de inzet van onze zorgprofessionals kan het vaste personeel van de organisatie zich dan ook nog steeds op de andere cliënten blijven focussen.

Het was erg indrukwekkend om te zien wat ze bij deze locatie allemaal doen om het leven van mensen met NAH zo zinvol en comfortabel mogelijk te maken. Hierbij wordt ook heel goed gekeken naar wat cliënten individueel aankunnen. Zo zijn er bijvoorbeeld twee restaurants, waarvan één zo rustig en prikkelarm mogelijk is. 

 

Inzetbaar ondersteunt deze opdrachtgever regelmatig met 1-op-1 begeleiding wanneer er uitzonderlijke gedragsproblematiek voorkomt bij een cliënt. Deze cliënt heeft op dat moment meer zorg nodig en een ander soort begeleiding. Dankzij de inzet van onze zorgprofessionals kan het vaste personeel van de organisatie zich dan ook nog steeds op de andere cliënten blijven focussen. Bij casussen zoals deze maken wij gebruik van een zeer klein, vast groepje begeleiders. Zo zorgen wij voor continuïteit en rust voor de cliënt. Het belang van de cliënt staat namelijk altijd voorop!

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg