Inzetbaar is ISO 27001 gecertificeerd

Trots op nieuwe certificatie

Bij Inzetbaar zijn we trots om te vertellen dat we, als onderdeel van G4S, ISO 27001 gecertificeerd zijn! De ISO 27001 heeft alles te maken met informatiebeveiliging. Als uitzend- en bemiddelingsbureau in de zorg is informatie-beveiliging altijd al een belangrijke leidraad voor onze werkwijze. Het geeft een goed gevoel om dit nu ook naar buiten uit te kunnen dragen naar onze zorgprofessionals en opdrachtgevers.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een belangrijke internationale standaard voor informatiebeveiliging, gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen. De standaard specificeert eisen voor het ontwerpen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). ISMS is een systematische beheer-aanpak van het beveiligen van de belangrijke bedrijfsinformatie, waarbij wordt gekeken naar mensen, processen en IT-systemen.

Het ISO 27001 certificaat laat zien dat Inzetbaar jouw en onze eigen gegevens veilig verwerkt.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Dit certificaat geeft aan dat Inzetbaar (en andere alle G4S-onderdelen) aantoonbaar voldoen aan de strenge normeringseisen op het gebied van informatiebeveiliging. Inzetbaar is hiermee als uitzendbureau met haar dienstverlening ISO 27001 gecertificeerd.

 

Wat betekent dit voor onze sollicitanten en zorgprofessionals?

Het is voor onze sollicitanten en zorgprofessionals goed om te weten dat er met zorg wordt omgegaan met hun persoonlijke gegevens. Het ISO 27001 certificaat laat zien dat Inzetbaar jouw en onze eigen gegevens veilig verwerkt. Daarnaast is de borging van de AVG hiermee nog beter in het bureau ingericht.

 

Inzetbaar wil als uitzend- en bemiddelingsbureau haar informatiebeveiliging en AVG-compliance op orde hebben en dit certificaat past daar uitstekend bij. Wij blijven ons inzetten om in onze werkwijze bewust om te gaan met privacy gevoelige informatie.

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg