Inzetbaar als leerbedrijf!

Inzetbaar is ook een Erkend Leerbedrijf

Inzetbaar is, naast een specialistisch uitzendbureau in de zorg, tegenwoordig ook een Erkend Leerbedrijf.

Wij zijn afgelopen jaar erkend door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Lees de ervaring van onze stagiair Stan

Per september 2022 is Stan bij ons aan de slag gegaan. Stan doet de opleiding Junior Accountmanager via Zadkine Alexandrium. Op dit moment zit hij in zijn laatste week bij ons en hier heeft hij een stukje over geschreven:

‘ Toen ik binnenkwam op mijn eerste stagedag werd ik gelijk al warm ontvangen. Zo stond er gelijk al een bloemetje voor me klaar.
In deze periode heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en heb ik veel mogen leren. Zo heb ik de eerste paar weken meegelopen op de planning en ben ik daarna gaan helpen op de detachering. Hier was goed over nagedacht, want doordat ik op de planning begonnen ben, kon ik al vrij snel overweg met de programma’s die er gebruikt worden binnen Inzetbaar.
Nadat ik op de planning heb geholpen, heb ik de detachering ondersteunt en samengewerkt met Mandy. Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad, zo mocht ik ook mee op bezoek naar allerlei klanten. Dit vond ik toch wel heel leuk om te doen. Ik heb hier geleerd hoe je goed moet voorbereiden voor zo’n gesprek en hoe je jezelf goed moet opstellen, zodat je beter overkomt op de klant.

Het team van Inzetbaar is een hele gezellige en fijne groep. Zo kan je op zijn tijd ook gewoon een grapje uithalen.’

Wil jij ook net als Stan ervaring opdoen binnen het bedrijfsleven bij een open en leuke uitzendorganisatie? Neem contact op met recruitment

“Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad, zo mocht ik ook mee op bezoek naar allerlei klanten.”

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg