Het Inzetbaar Trainingsprogramma

Weerbaar aan het werk!

Bij Inzetbaar staat veiligheid, kwaliteit en ontwikkeling voorop. Daarom vinden we het belangrijk om onze medewerkers goed getraind in te zetten. Zo gaan onze medewerkers goed voorbereid aan de slag en weten zij hoe zij moeten handelen. 

“Het was een zeer leerzame training en fijne begeleiders om mee samen te werken. Er heerste een fijne sfeer en fijn dat wij binnen Inzetbaar de mogelijkheid hebben om ons in ons vakgebied te doen ontwikkelen.”

Hoe gaat het in zijn werk?

Inzetbaar heeft een eigen trainingsprogramma met speciaal opgeleide trainers. 

Nieuwe uitzendkrachten en ZZP’ers volgen het eerste jaar ‘Module 1 Basistraining’ en ‘Module 2 Humanitaire begeleidingstechnieken’. Daarna volgen ze jaarlijks de Humanitaire begeleidingstechnieken als herhaling, dit is een fysieke training. Uiteindelijk kunnen ze na voldoende ervaring de verdieping van een ochtend volgen. Zo stellen we de trainingen af op de ervaring van de deelnemers. 

“Super leerzame training en een hele vriendelijke trainer die alles op een duidelijke manier kan uitleggen.”

Extra training nodig? Dat kan!

Naast de Basistraining en Humanitaire begeleidingstechnieken, organiseert Inzetbaar ook inspiratiesessies en intervisies voor haar zorgprofessionals. 

 

Vanuit opdrachtgevers kunnen ook andere opleidingswensen worden aangegeven, zoals Medicatietraining en BHV. Inzetbaar zorgt er dan ook voor dat de juiste opgeleide mensen ingezet kunnen worden en zonodig nog een training bij ons volgen. 

Was een leerzame training, maar vooral mijn complimenten naar de trainers. Mensen die de training geven met professionaliteit, passie en een stukje humor.

Wist je dat?

  • Inzetbaar een weerbaarheidstraining van twee dagen aanbiedt? 
  • Inzetbaar voor mensen die al vaker de weerbaarheidstrainingen hebben gevolgd, een speciale Module 2 Verdieping heeft ontwikkeld, waar ook in een cellenblok wordt geoefend?
  • Je via Inzetbaar ook in kan schrijven voor BHV? 
  • Je bij Inzetbaar ook kennis- en inspiratiesessies kan bijwonen? 
  • We twee keer per jaar een intervisie organiseren voor onze zorgprofessionals? 

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg