BTW-vrije diensten nu ook mogelijk binnen een justitiële jeugdinrichting

Inzetbaar is aan het uitbreiden in de samenwerkingen op basis van bemiddeling.

Naast stichting Amsta, met wie wij per 1 november 2022 op bemiddeling zijn overgegaan, is hier inmiddels nog een opdrachtgever bijgekomen: namelijk Forensisch Centrum Teylingereind in Sassenheim! Deze nieuwe samenwerking is ingegaan per 6 februari.

Een samenwerking op basis van bemiddeling betekent dat wanneer je hier als ZZP’er een dienst werkt, je deze BTW-vrij factureert. Dit scheelt in kosten voor de zorginstelling, waardoor zij weer meer ruimte hebben om de lege gaten in de bezetting te vullen. Dat zorgt er dan weer voor dat het personeel zich meer kan richten op de zorg voor de cliënt. Als ZZP’er zijn er ook voordelen: zo wordt de facturatie uit handen genomen door Inzetbaar, wat scheelt in administratie.


Binnen Inzetbaar is Forensisch Centrum Teylingereind de tweede klant waar we zorgprofessionals op basis van bemiddeling inzetten. Bij Teylingereind kun je onder meer aan de slag als groepsleider, pedagogisch medewerker of verpleegkundige. Naast ad hoc diensten zijn er ook langdurige opdrachten mogelijk.


Wil jij BTW-vrij kunnen factureren en graag aan de slag met deze uitdagende doelgroep? Meld je dan snel aan! Bekijk
hier de vacature.


Geen ZZP’er en toch bij Teylingereind aan het werk? Uiteraard kun je ook bij ons in loondienst komen en diensten draaien als uitzendkracht. Solliciteren kan vandaag nog door je CV in te sturen.

Wil je graag aan de slag met deze uitdagende doelgroep? Meld je dan snel aan. 

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg