Nieuwe Samenwerking

Blij en Trots! 💙

Wij zijn 2022 gestart met een nieuwe samenwerking en dus nieuw betekenisvol werk waar onze zorgprofessionals aan de slag kunnen!

`s Heeren Loo

‘s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland.

 

In 1891 is `s Heeren Loo opgericht en kwam het eerste kind wonen in Ermelo. Tegenwoordig ondersteunen zij meer dan 14.000 mensen met een verstandelijke beperking in heel Nederland. In 130 jaar is er veel veranderd. Maar de oorspronkelijke insteek van medewerkers is nog altijd gelijk: van betekenis willen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking.

Zij kijken naar hoe zij cliënten levenslang en levensbreed kunnen ondersteunen. Soms beschut in een eigen omgeving, soms samen en net als mensen zonder verstandelijke beperking. Maar bovenal biedt ‘s Heeren Loo een prettig thuis, mooi en veilig en met ruimte voor de persoon.

 

Benieuwd naar het werken bij `s Heeren loo? Bekijk de kennismakingsfilm hier.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om bij `s Heeren Loo aan de slag te gaan? Bel of mail gerust naar de recruiters, zij staan klaar om je vragen te beantwoorden. 

 

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg