fbpx

Vera Boersma

Mijn naam is Vera en ik ben sinds eind augustus 2024 weer komen werken bij Inzetbaar, graag stel ik mij nog even aan jullie voor! Een aantal van jullie zullen mijn naam herkennen, ik ben een jaar geleden namelijk ook al 6 maanden werkzaam geweest als administratief medewerker binnen Inzetbaar. In februari ben ik begonnen aan mijn HBO verpleegkunde afstudeerstage, ik mag mezelf nu dan ook afgestudeerde verpleegkundige noemen!
Na het behalen van mijn stage kwam ik erachter dat ik de werkzaamheden en het gezellige team van Inzetbaar miste, waardoor ik nu met veel plezier terug ben bij Inzetbaar! Ik zal werkzaam zijn als backoffice medewerker. Ik ben verantwoordelijk voor in- en uitschrijvingen van ZZP’ers en uitzendkrachten, daarnaast regel ik alles rondom de trainingen. Ik kijk er naar uit om deze taken te gaan vervullen en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan jullie samenwerking met Inzetbaar!
In mijn vrije tijd hou ik van klassiek ballet en altviool spelen. Ook breng ik graag tijd door met familie en vrienden om bij te kletsen en gezelschapsspellen te spelen.

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.