fbpx

Janneke

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Het liefst hardloop ik lange afstanden, maar ook wandel of fiets ik vaak in de natuur. Ik heb de marathon in Rotterdam gelopen, dit vond ik heel gaaf om te doen. Ook heb ik een aantal maal de Dam tot Dam loop gelopen met een team van G4S. Naast mijn werk bij Inzetbaar ben ik vrijwilliger in de winkel van de biologische Zorgboerderij Valkendam. Hier wonen en werken mensen met een beperking.

 

Bij Inzetbaar houd ik mij onder andere bezig met het Inzetbaar Trainingsprogramma, het maken en organiseren van leuke (marketing)activiteiten en ben ik ook actief voor een correcte (personeels)administratie. Ik krijg energie van enthousiaste deelnemers na een training, nieuwe activiteiten plannen en wanneer alles goed is geregeld voor onze medewerkers.

 

Telefoon: ​(+31) 88 447 85 73

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.