fbpx

Janiek

Van kleins af aan wilde ik een beroep in de zorg. Ik ben ooit begonnen bij de gesloten afdeling voor psychogeriatrische zorgvragers en heb daarna een aantal jaar op een neurologische revalidatie unit gewerkt.
Gedragsproblematiek heeft mij altijd enorm geïnteresseerd en zodoende kwam ik uiteindelijk te werken in de verslavingszorg en aansluitend in de psychiatrie. Doordat ik voor mijn team het werkrooster ging maken, merkte ik hoe leuk ik plannen vond en dat dit mij ook goed ligt. Zodoende ben ik 2 jaar geleden planner geworden en tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier.

 

Ik ben geboren in een klein dorp, genaamd Ter Aar, maar heb op verschillende plekken in Nederland gewoond. Door mijn verhuizingen, heb ik in verschillende plaatsen en voor meerdere organisaties gewerkt. Sinds 2022 woon ik weer in mijn geboorteplaats en zodoende kwam Inzetbaar op mijn pad.

 

Door mijn adhd ben ik vrijwel altijd met meerdere dingen tegelijk bezig, soms een valkuil, maar het zorgt er ook voor dat ik goed kan schakelen en out of the box kan denken. Ik wandel dagelijks gemiddeld 45 tot 60 min in de natuur om mijn energie kwijt te kunnen.
Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met vrienden of familie. Daarnaast vind ik het erg leuk om dingen te doen die ik nog nooit gedaan heb en plaatsen te bezoeken waar ik niet eerder ben geweest. Ik zorg dat ik jaarlijks meerdere citytrips op de planning heb staan.

 

Sinds 1 november 2023 ben ik in dienst getreden bij Inzetbaar als planner. De manier waarop ik ontvangen ben door het team geeft veel positieve energie.
Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en ik kijk uit naar het contact met iedereen.

Telefoon: (+31) 6 275 77 024

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.