fbpx

Gwen

Ik ben geboren in Guilherand – dat is een klein stadje in de Ardeche. Op m’n 3de zijn we verhuisd naar Nederland, naar het mooie dorp Waddinxveen, waar ik een heerlijke jeugd heb gehad.

 

Ik ben eigenlijk altijd druk. Dat krijg je ook wel, met 3 kinderen, een fulltime baan en een druk hoofd! Ik geniet van deze drukte en zou niet anders willen. Wel heb ook ik momenten van rust nodig en dit vind ik in klassiek ballet – zo heerlijk om te mogen dansen! 

 

Ik heb eigenlijk heel per ongeluk het intercedentenvak leren kennen. Het was een beetje bij gebrek aan beter. Maar eenmaal ingewerkt, wist ik het wel. Ik wil nooit meer wat anders! De combinatie van het zakelijke en het menselijke trekt mij enorm aan. Tel daarbij de dynamiek van het werk op en dan ben je bij mijn droombaan.

 

Na een aantal jaren bij Randstad te hebben gewerkt, ben ik terecht gekomen bij Inzetbaar. De betrokkenheid van de zorgprofessionals is zo geweldig om te zien – daar geniet ik nog het meeste van. Sinds 2016 heb ik een leidinggevende functie binnen Inzetbaar. Niet meer vol in de operatie, maar zeker nog net zo dynamisch en uitdagend als voorheen. 

 

Ik hoor Pippi Langkous het nog zeggen: “Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik geloof dat ik het wel kan”. Zo denk ik er precies over – jij ook?

Telefoon: (+31) 6 829 87 015

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.