fbpx

Corinne

Ik ben geboren in Leiden en opgegroeid midden in Den Haag. Inmiddels woon ik alweer jaren met veel plezier net buiten de grote stad samen met mijn gezin. Ik ben een echte Bourgondiër, hou van lekker koken voor vrienden en familie, een goed glas wijn en het maken van mooie reizen. Eigenlijk ben ik opgeleid om procesverbeteringen door te voeren. Ik heb jarenlang in diverse leidinggevende posities gewerkt bij verschillende organisaties/organisatieonderdelen vaak met een onderliggend probleem, soms commercieel, soms procesmatig, maar bijna altijd in communicatie en samenwerking. Deze opgedane kennis zet ik nu in bij Inzetbaar.

 

Inzetbaar is uniek. De medewerkers van Inzetbaar, zowel de uitzendkrachten, ZZP-ers als het kantoorpersoneel zijn geen 13 in een dozijn, maar leveren hoge kwaliteit. Zelf zet ik me als senior intercedent in voor het verbeteren van de administratieve processen en systemen, zodat onze intercedenten maximaal tijd kunnen besteden aan het belangrijkste: onze medewerkers en onze klanten.

 

Telefoon: (+31) 6 538 49 387

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.