fbpx

Amy

Ik kom uit een muzikale familie en alles wees erop dat ik, hoe dan ook, iets met zang, dans of toneel zou gaan doen. Om met deze passie echt mijn brood te gaan verdienen, was echter een uitdaging en gaf niet de zekerheid die ik wilde. Een super lieve vriend die alles op de rit heeft, twee stiefkinderen en een koophuis wat natuurlijk nooit af is, vroegen ook wel om een beetje stabiliteit en structuur in mijn leven. Na een (niet afgemaakte) studie Psychologie en een lange aanloop van allerlei bijbaantjes in combinatie met het parttime zingen, ben ik eind 2020 via G4S bij Inzetbaar als Recruiter gestart.

 

Ik wist al vrij snel dat ik hier echt op mijn plekje zit! Ik hou van mensen om me heen, veel praten, gezelligheid en ben altijd benieuwd naar het pad wat iemand heeft bewandeld naar waar diegene nu staat. Niets is leuker dan verschillende verhalen, persoonlijkheden en ervaringen te leren kennen. Met mijn liefde voor het zingen, kan ik me heel goed verplaatsen in de zorgprofessionals die van hun passie hun werk hebben gemaakt. 

 

Is jouw passie het helpen van mensen in de zorg en wil jij jouw kwaliteiten toevoegen aan ons team? Wellicht kruisen onze paden elkaar dan wel……

 

Telefoon: (+31) 6 113 74 842

Heb jij hart voor de zorg?

Wil jij werken binnen de GGZ, gehandicaptenzorg of Jeugdzorg? Of gaat je hart sneller kloppen van werken binnen de Forensische Psychiatrie, Verslavingsklinieken of liever in een ziekenhuis?

Alles is mogelijk bij onze diverse opdrachtgevers door bijna heel het land! Voel jij je thuis bij een club die ook echt geïnteresseerd is in wat je kunt, wat je wilt en vooral wie je bent? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Maak een job alert aan!

Zorg ervoor dat je als eerste mails ontvangt over de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw wensen.