Bemiddelingsovereenkomst Fivoor

Nu ook BTW-vrije diensten bij één van onze opdrachtgevers in de forensische psychiatrie.

Sinds november 2022 is het bij Inzetbaar mogelijk om diensten te draaien op basis van bemiddeling. Sindsdien zijn er al drie klanten overgegaan op deze vorm van samenwerken, waarbij er een rechtstreekse overeenkomst is tussen de opdrachtgever en ZZP’er. Wij zijn verheugd om te melden dat daar vanaf 1 februari 2024 nog een opdrachtgever bij gaat komen, namelijk Fivoor! 

Binnen Inzetbaar is Fivoor nu de vierde klant waar we zorgprofessionals op basis van bemiddeling aan koppelen. In een bemiddelingssamenwerking betekent het voor ZZP’ers dat ze hier hun diensten kunnen aanbieden zonder daarover BTW te rekenen. Dat scheelt kosten voor de zorginstelling, waardoor meer budget overblijft om openstaande posities te kunnen invullen. Dat geeft het zorgpersoneel weer meer ruimte om zich te focussen op de cliëntenzorg.

 

Welke voordelen brengt dit nog meer voor de ZZP’er? De facturatie wordt voor hen geregeld door Inzetbaar, wat een hoop administratief gedoe scheelt.

 

Fivoor is gespecialiseerd in forensische psychiatrie. Binnen deze organisatie hebben wij een groot aantal diensten op diverse locaties. Zo kun je onder andere aan de slag binnen een TBS-kliniek, een resocialisatiecentrum of verslavingscentra. Er zijn zowel losse diensten als langdurige opdrachten mogelijk.

 

Wil jij BTW-vrij kunnen factureren en graag aan de slag met deze uitdagende doelgroep? Meld je dan snel aan! Bekijk hier de vacature voor één van de locaties in Poortugaal.


Geen ZZP’er en toch bij Fivoor aan het werk? Uiteraard kun je ook bij ons in loondienst komen en diensten draaien als uitzendkracht. Solliciteren kan vandaag nog door je CV in te sturen.

Lees vooral verder

Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zorg